Ben Affleck heeft slecht nieuws voor je als je van zijn Batman houdt

Ben Affleck heeft slecht nieuws voor je als je van zijn Batman houdt

The Flash heeft wel een paar van zijn tofste scènes.

Ben Afflecks tijd als Batman leek definitief voorbij met de bioscoopversie van Justice League. Daarna keerde hij alsnog terug voor wat aanvullend eopnames voor Zack Snyder's Justice League en bleek hij ineens ook nog terug te keren voor The Flash. Maar daarna is het gedaan.

Fans hadden natuurlijk al afscheid van Affleck genomen toen hij besloot af te zien van The Batman, waarin Robert Pattinson uiteindelijk gecast werd als Bruce Wayne. Maar hij keert dus terug voor de nieuwe DC-film rond Barry Allen.

Nog eenmaal
"Ik heb dit nog nooit tegen iemand gezegd, maar misschien zitten wel mijn favoriete scènes als Batman en de interpretatie van Batman zoals ik 'm heb gedaan, in The Flash," vertelde Affleck tegen The Herald Sun.

"Ik hoop dat ze iets van de integriteit van wat wij gedaan hebben behouden, omdat ik het geweldig en heel interessant vond. Anders, maar niet iets dat niet paste bij het personage. Maar wie weet? Misschien besluiten ze wel dat het niet werkte. Maar toen ik het deed, was het leuk en oprecht bevredigend en bemoedigend en dacht ik: 'Wow, ik heb het eindelijk uitgevogeld'."

Vervolgens merkte Affleck nog op: "The Flash was een heel fijne manier om mijn ervaring met dat personage af te ronden."

NieuwsFilm

meest populair