Waarom Ruben Fleischer na 6 regisseurs wél bleef hangen bij 'Uncharted'

Waarom Ruben Fleischer na 6 regisseurs wél bleef hangen bij 'Uncharted'

Na zoveel wisselingen van de wacht was daar eindelijk vastigheid...

Na een productiehel van proportionele groottes en een komen en gaan van mensen achter de schermen, verschijnt dan volgende maand eindelijk de videogameverfilming van Uncharted.

De film vertelt het verhaal van avonturier Nathan Drake (Tom Holland), een jonge gelukszoeker die op een expeditie gaat om de grootste schat ter wereld te vinden die nooit is gevonden.

Samen met zijn mentor Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg) zullen de twee het opnemen tegen een meedogenloze schattenjager en ook op zoek gaan naar Nathan's lang verloren gewaande broer, Sam.

Er wordt al bijna 15 jaar gewerkt aan de ontwikkeling (zo was ooit een jonge Wahlberg nog in de race om Drake te worden!), maar pas in 2017 begon de productie echt goed op stoom te komen.

Swipe, swipe, swipe, swipe, swipe, swipe, match!
Begin 2020 tekende Ruben Fleischer (Zombieland, Venom) voor de regie, nadat David O. Russell, Neil Burger, Seth Gordon, Shawn Levy, Dan Trachtenberg en Travis Knight al de revue gepasseerd waren.

In aanloop naar de release sprak Fleischer met TotalFilm over waarom hij uiteindelijk wél bleef hangen: "Ik zat gewoon echt lekker in het ritme van het maken van films en denk dat mijn langdurige relatie met de studio [Sony] ook zeker een belangrijke sleutelrol heeft gespeeld".

NieuwsFilm

meest populair