Eerste blik op Thor in compleet nieuw kostuum mét helm in 'Thor: Love and Thunder'

Eerste blik op Thor in compleet nieuw kostuum mét helm in 'Thor: Love and Thunder'

Nieuwe concept-art lijkt ernaar te hinten.

In Thor: Ragnarok zagen we al kort de God of Thunder van Chris Hemsworth met een helm. Hij had deze op in zijn strijd met de Hulk. Nu lijkt het erop dat hij in de vierde film Thor: Love and Thunder opnieuw een helm zal dragen.

Deze helm komt dichterbij de helm die Thor draagt in de comics. Op nieuwe promo-art voor het Marvel Cinematic Universe zien we Thor in zijn nieuwe kostuum.

Het is nog niet helemaal zeker of dit een officieel ontwerp is, maar door het vele uitstel zitten veel partijen al even op promotiemateriaal en die lekt af en toe uit. De kans is groot dat dit officieel is.

Thor met nieuw pak en helm
Op het ontwerp zien we ook heel wat andere personages, met ook Ms. Marvel, Spider-Man, een klein gedeelte van Black Panther (de nieuwe?), Okoye, Shang-Chi, Star-Lord, Hulk, Groot en The Wasp. Vlak achter Thor zie je Mighty Thor alias Jane Foster van Natalie Portman.

Het ontwerp van het kostuum van Thor komt overeen met het kostuum dat Thor draagt in de comics van Walt Simonson. Thor: Love and Thunder staat gepland om in juli dit jaar in de bioscoop te verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair