Speelt deze acteur Nova of Silver Surfer in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'?

Speelt deze acteur Nova of Silver Surfer in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'?

Chukwudi Iwuji over z'n rol in de Marvel-film.

Acteur Chukwudi Iwuji speelt straks een rol in Marvel-film Guardians of the Galaxy Vol. 3. Er gaan verschillende geruchten over zijn rol in de nieuwe film.

Zo is de suggestie dat Iwuji de rol va Silver Surfer speelt, of dat hij misschien wel te zien is als Nova. Wat hij ook speelt is niet bekend, maar James Gunn vertelde al eens tijdens een interview dat het een rol is die "bijna elke grote acteur in Hollywood wilde". De acteur vertelt nu zelf over z'n rol.

Guardians of the Galaxy Vol. 3-rol
Iwuji sprak met The Movie Dweeb over zijn casting in Guardians of the Galaxy Vol. 3, een van de Marvel Studios-films waar fans misschien wel het meest naar uitkijken. Iwuji vertelde het behoorlijk leuk te vinden dat er zoveel gespeculeerd wordt over zijn rol.

"Ik heb die geruchten recent gezien. Ik zag Silver Surfer voorbij komen, maar ook Nova en zoveel meer. Ik vind het best leuk om te moeten wennen aan het idee dat ik het onderwerp van speculatie ben op het internet. Ik moet m'n mond erover houden, dus ik kan je niets zeggen. Hoe graag ik dat ook zou willen," aldus de acteur.

De vraag is en blijft welke rol de acteur gaat spelen, maar gezien 't feit dat Gunn ervan houdt om diep in de comics te duiken voor zijn films, zou het zomaar kunnen dat hij een of ander obscuur Marvel-personage speelt en juist niet te zien is als een bekende.

NieuwsFilm

meest populair