Is het nieuwe harnas van Thor in 'Thor: Love and Thunder' niet gewoon een plotgat?

Hoe zit dit?

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Het nieuwe harnas van Thor in Thor: Love and Thunder lijkt mogelijk te zorgen voor een plotgat rond de planeet Asgard.

De laatste tijd lekten diverse promo-afbeeldingen voor Thor: Love and Thunder, die er allemaal op lijken te wijzen dat Thor een heel nieuwe look gaat krijgen. Zowel Thor als Jane Foster krijgen een heel nieuw harnas, maar gaat dat niet in tegen de verwoesting van Asgard in de film Thor: Ragnarok?

Thor: Love and Thunder-plotgat?
Plotdetails rond Thor: Love and Thunder blijven grotendeels geheim. We weten wel dat de MCU-film Jane Foster tot de Mighty Thor maakt en dat ze Mjolnir uiteindelijk kan gebruiken. Hoe ze de nieuwe God of Thunder van het MCU wordt weten we niet, maar vermoedelijk is het wel noodzakelijk om Gorr the God Butcher te kunnen verslaan.

Thor's nieuwe harnas ziet eruit alsof 't gemaakt is van Asgardian-staal. Dat zou in principe op zijn thuiswereld gemaakt moeten zijn, maar Asgard is vernietigd. Wel is er New Asgard, maar de kans lijkt klein dat 't dorpje waar de overlevenden van Asgard tegenwoordig wonen, dezelfde mogelijkheden heeft.

Natuurlijk zijn er andere manieren om in Thor: Love and Thunder een nieuw harnas te regelen. Wellicht dat het gewoon een oud harnas is dat Thor elders vandaan heeft gehaald, gemaakt door de dwergen die ook de Infinity Gauntlet maakten voor Thanos.

Maar voorlopig rijst de vraag: hoe komt Thor hier nou aan?

NieuwsFilm

meest populair