Deze waanzinnige Marvel-film is een enorme nieuwe hit voor Netflix

Deze waanzinnige Marvel-film is een enorme nieuwe hit voor Netflix

Nederland kijkt massaal naar deze bekende superheldenfilm.

De films van Marvel blijven het enorm goed doen op streaming. Sinds vorige week is Spider-Man: Homecoming (2017) beschikbaar op Netflix en deze wordt volgens de streamingdienst massaal bekeken door het Nederlandse publiek.

Spider-Man: Homecoming, een coproductie van Marvel en Sony, is op dit moment namelijk de film die in Nederland het vaakst aangezet wordt op Netflix. De superheldenprent staat op nummer #1 van de Top 10.

De nieuwe sciencefictionfilm Mother/Android blijft het ook erg goed doen op het platform, evenals de satirische rampenfilm Don't Look Up van topregisseur Adam McKay. Deze titels staan respectievelijk op nummer #2 en #3.

Over Spider-Man: Homecoming
In zijn eerste solofilm binnen het Marvel Cinematic Universe, die is geregisseerd door Jon Watts, probeert Peter Parker (Tom Holland) zijn normale leven als scholier weer op te pakken.

Wanneer een bende onder leiding van de gevleugelde Adrian Toomes (Michael Keaton) levensgevaarlijke wapens begint te verkopen, komt Parker in actie. Daar is zijn mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) alleen niet zo blij mee.

NieuwsFilm

meest populair