Valkyrie krijgt bovennatuurlijk nieuwe krachten in 'Thor: Love and Thunder'

Valkyrie krijgt bovennatuurlijk nieuwe krachten in 'Thor: Love and Thunder'

Klinkt in wezen als God...

Het vierde deel rondom Chris Hemsworth's Thor, getiteld Love and Thunder, zal naast de dondergod zelf een scala aan bekendheden bevatten, waaronder de Guardians of the Galaxy en (volgens de laatste geruchten) Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel.

Een ander vertrouwd gezicht dat we weer gaan zien, is dat van Tessa Thompson's Valkyrie die nu een aantal nieuwe krachten heeft.

Thompson sprak met 'W-Magazine' over haar evolutie binnen het Marvel Cinematic Universe. Ze legt uit dat niet alleen de wereld zich uitbreidt, maar ook haar skills nogal vreemde richtingen in gaan slaan.

Klinkt in wezen als God...
Zo zegt ze dat ze, als kersverse koningin van Asgard sinds het einde van Avengers: Endgame, de mogelijkheid zal hebben om mensen naar het hiernamaals te brengen, maar ze ook weer te doen herleven:

"Ze heeft rare vaardigheden om eerlijk te zijn. Ze kan voelen wanneer iemand dicht bij de dood is en neemt ze mee naar Walhalla, wat in wezen het hiernamaals is. Ze kan mensen tot leven wekken en soms in hun lichaam kruipen. Het is echt iets heel raars en behoorlijk erotisch".

Thor: Love And Thunder staat nu gepland voor een release in mei 2022.

NieuwsFilm

meest populair