Valkyrie krijgt bovennatuurlijk nieuwe krachten in 'Thor: Love and Thunder'

Klinkt in wezen als God...

Arjen Rooseboom 14 January 2022 13:53 in Algemeen
Het vierde deel rondom Chris Hemsworth's Thor, getiteld Love and Thunder, zal naast de dondergod zelf een scala aan bekendheden bevatten, waaronder de Guardians of the Galaxy en (volgens de laatste geruchten) Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel.

Een ander vertrouwd gezicht dat we weer gaan zien, is dat van Tessa Thompson's Valkyrie die nu een aantal nieuwe krachten heeft.

Thompson sprak met 'W-Magazine' over haar evolutie binnen het Marvel Cinematic Universe. Ze legt uit dat niet alleen de wereld zich uitbreidt, maar ook haar skills nogal vreemde richtingen in gaan slaan.

Klinkt in wezen als God...
Zo zegt ze dat ze, als kersverse koningin van Asgard sinds het einde van Avengers: Endgame, de mogelijkheid zal hebben om mensen naar het hiernamaals te brengen, maar ze ook weer te doen herleven:

"Ze heeft rare vaardigheden om eerlijk te zijn. Ze kan voelen wanneer iemand dicht bij de dood is en neemt ze mee naar Walhalla, wat in wezen het hiernamaals is. Ze kan mensen tot leven wekken en soms in hun lichaam kruipen. Het is echt iets heel raars en behoorlijk erotisch".

Thor: Love And Thunder staat nu gepland voor een release in mei 2022.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jayson Gerards

Avatar

Waarschijnlijk brengt ze Loki weer terug

RogueWon

Avatar

Volgens mij haalt ze de Marvel Valkyrie in de war met de Valkyrie van Noorse mythologie. Of ze lult gewoon uit haar nek. Je moet ook wel zwaar ziek zijn als je het erotisch vindt om in iemands lichaam te kruipen nadat je hem/haar tot leven hebt gewekt.

Lurking metafan

Avatar

Intrigerend.
Klinkt als de banshee uit folkloristische mythologie, en als Valkyrie uit de comics.

Had eerst niet zoveel met haar op - vond haar tegenvallen in Westworld - maar haar rol in Thor was leuk om te zien. Ben benieuwd.

kokosnoot

Avatar

Ik vond haar altijd niks maar nu misschien wel, alleen lol zie ik niet wat hier erotisch aan is maar goed. Smaken verschillen.

NieuwsFilm

meest populair