'Batgirl'-setfoto toont verwijzing naar Lex Luthor en 'Batman v Superman'

Gaan we Jesse Eisenberg opnieuw zien als de aartsvijand van Superman?

Zilko Tarici 14 January 2022 10:58 in Algemeen
De opnames van DC-film Batgirl zijn nog steeds volop in gang, en er verschijnen dan ook steeds meer stiekem genomen setfoto's online. Vandaag een setfoto die een interessante verwijzing bevat naar Lex Luthor in Batman v. Superman: Dawn of Justice.

Op de foto, die je hieronder kunt bekijken, zien we een nummer van de Gotham Tattler. De cover richt zich op Jesse Eisenbergs Lex Luthor, die in het DCEU gevangen zit en op zoek is naar een nieuwe advocaat.

Dit is een toch wel onverwachte link naar het bestaande DCEU voor Batgirl. De laatste keer dat we Luthor zagen, was hij namelijk vrij en uit op wraak. Tel daarbij op dat we weten dat Michael Keatons Batman zijn opwachting maakt in de film, en de link met BvS wordt alleen maar vreemder.

Exclusief op HBO Max
Regisseurs van Batgirl zijn Adil El Arbi en Bilall Fallah, die we kennen van Bad Boys for Life. Scenarist is Christina Hodson (Birds of Prey). De film zal exclusief op HBO Max verschijnen.

Naast hoofdrolspelers J.K. Simmons en Leslie Grace zal ook Brendan Fraser te zien zijn als de schurk van de film. Batgirl verschijnt later dit jaar exclusief op HBO Max.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair