Jonah Hill denkt voorzichtig aan 'Superbad 2', maar wel pas over 45 jaar

Jonah Hill denkt voorzichtig aan 'Superbad 2', maar wel pas over 45 jaar

Alleen in een concept met oudjes ziet hij potentie...

In 2007 verscheen de supergrappige (onder andere FT-recensent Kaj van Zoelen gaf hem 4 hele sterren) comedy Superbad. Deze noteerde een zeer nette $171 miljoen dollar aan de box-office.

Uiteraard is het woord 'sequel' sindsdiens een paar keer gevallen, maar eind 2020 was er het bericht dat er definitief géén Superbad 2 zou komen.

Nu laat echter hoofdrolspeler Jonah Hill van zich horen dat hij onder één bepaalde voorwaarde bereid is om één uitzondering te maken.

In gesprek met 'W-Magazine' onthult Hill dat er een enorme tijd zou moeten verstrijken tussen nu en het vervolg. Zeg een paar decennia, zodat we het trio van hem en medesterren Michael Cera en Christoph Mintz-Plasse pas gaan terugzien als hoogbejaarden.

Geen hitsige jongeren meer
"Ik heb dit nog aan niemand gepitcht. Maar een 'Superbad 2' is wat ik wil doen als we 80 zijn. Onze echtgenoten gaan dood en we zijn weer vrijgezel. Dat is de enige manier waarop ik het ooit zou maken".

Het komische potentieel van bovenstaande is immens, maar het zal de fans in het hier en nu logischerwijs niet bepaald gelukkig maken.

NieuwsFilm

meest populair