Deze bekende acteur lijkt niet welkom bij Marvel

John Cena deed heel wat pogingen om in een Marvel-film te spelen.

Bram de Groot 15 januari 2022 23:30 in Algemeen
Deze week debuteerde de serie Peacemaker op HBO Max. Daarin zien we acteur John Cena (Fast & Furious 9, Vacation Friends) terugkeren als het gelijknamige personage dat hij verleden jaar speelde in de DC-film The Suicide Squad.

De acteur lijkt een belangrijke rol te gaan vervullen in de toekomst van het DC Extended Universe. Opvallend is dat de acteur al vele audities deed om een rol te bemachtigen in een film van Marvel.

Niet welkom bij Marvel?
"Ik kan je niet vertellen voor hoeveel superheldenrollen ik ben afgewezen. Shazam is er zeker een. Er was een poging voor in het Deadpool-universum, afwijzing," vertelde Cena in gesprek met Happy Sad Confused.

Het blijkt dat hij ook in de race was voor de rol van Cable in Deadpool 2, die naar Josh Brolin ging. "Ja. Shazam was voor Dikembe Mutumbo. Er waren er een paar in het Marvel-universum, allemaal afgewezen. Maar weet je, ik bleef het proberen."

Cena is ondertussen een grote naam in Hollywood. De rol van Peacemaker in de producties van James Gunn (Guardians of the Galaxy) lijkt hem op het lijf geschreven. Meer info over de serie vind je vooral op serietotaal.nl.NieuwsFilm