3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 16 januari 2022 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Don't Breathe (2016)
Regie: Fede Alvarez | Cast: Jane Levy, Dylan Minnette, Stephen Lang, e.a.
Drie jonge dieven hebben het gemunt op een oude, blinde man die in een verlaten buitenwijk in Detroit woont. Volgens de geruchten heeft hij een miljoen dollar in zijn huis verstopt liggen. De jongeren denken hun klus zo geklaard te hebben, maar eenmaal binnen komen ze er snel achter dat hun slachtoffer niet is wie ze dachten dat hij is. Ze blijken in het huis te zijn beland van een getraumatiseerde oorlogsveteraan die niet te beroerd is om de jacht terug te openen.

Jonas (2019)
Regie: Christophe Charrier | Cast: Félix Maritaud, Nicolas Bauwens, Tommy-Lee Baïk, e.a.
Jonas wordt door een turbulent verleden achtervolgd. Hij is impulsief en onrustig. Anders was dat in zijn tienerjaren. In die periode leerde hij op school de wilde, maar onweerstaanbare Nathan kennen. Door hem werd Jonas zich bewust van zijn homoseksualiteit. De twee kregen een relatie. Maar deze eindigde op een dramatische manier.

Interstellar (2014)
Regie: Christopher Nolan | Cast: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, e.a.
De aarde is uitgeput en de mensheid staat op het punt om uit te sterven. Cooper, een gedesillusioneerde weduwnaar en voormalig testpiloot voor NASA, wordt voor een geheime ruimtemissie gevraagd. Hij maakt samen met een groep wetenschappers een reis door een wormgat in een zoektocht naar een andere bewoonbare planeet.Lees ook:NieuwsFilm