De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Jeffrey Kouters 16 januari 2022 17:00 in Netflix
Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Brazen (2022)
Regie: Monika Mitchell | Cast: Alyssa Milano, Sam Page, Colleen Wheeler, e.a.
Detectiveschrijfster Grace Miller weet met dodelijke precisie een motief te bepalen. En die vaardigheid heeft ze hard nodig om de moord op haar zus Kathleen te ontrafelen. Miller komt erachter dat haar zus een geheim dubbelleven leidde als webcamgirl en gaat op zoek naar de dader. Politieagent Ed, toevallig de buurman van haar zus, vindt haar bemoeizucht maar irritant.

Don't Look Up (2021)
Regie: Adam McKay | Cast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, e.a.
Astronomiestudente Kate Dibiasky ontdekt op satellietbeelden een nieuwe komeet. Haar professor Randall Mindy berekent dat deze echter op weg is richting de aarde en over pakweg een halfjaar in zal slaan. De twee gaan op een mediatour om de bevolking te waarschuwen voor het aankomende gevaarte. Maar niemand blijkt geïnteresseerd in echt nieuws.

Spider-Man: Homecoming (2017)
Regie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., e.a.
Peter Parker probeert zijn normale leven als scholier weer op te pakken. Wanneer een criminele handelaren met levensgevaarlijke wapens de straten onveilig maken onder leiding van de gevleugelde maniak Adrian Toomes, besluit hij in actie te komen. Van zijn mentor Tony Stark hoort hij maar niks, dus dat doet hij nog eens in zijn eentje ook.Lees ook:NieuwsFilm