3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Free Guy (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Guy, een altijd opgewekte bankmedewerker, is een non-playable personage in de videogame Free Guy. Iedere dag proberen spelers de bank weer te beroven en moet Guy de nodige klappen incasseren. Op een dag besluit hij het roer om te gooien en de held te worden van zijn eigen verhaal. De kunstmatige intelligentie die hem bestuurt en de programmeurs van de game denken daar echter anders over en proberen hem tegen te houden.

Gone Girl (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, e.a. | Te zien op: Disney Plus / Netflix / Prime Video / Videoland
Nick Dunne wil een punt achter zijn huwelijk met Amy zetten, maar op de dag dat hij haar dit wil vertellen, blijkt ze ineens spoorloos verdwenen. Al snel wordt hij door de politie en media aangemerkt als mogelijke dader. Daardoor beginnen er steeds meer scheurtjes te ontstaan in het door hem geschetste beeld van het perfecte huwelijk.

American Gangster (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Denzel Washington, Russell Crowe, Chiwetel Ejiofor, e.a. | Te zien op: Netflix / Prime Video
New York, jaren zestig. Na het overlijden van zijn baas, weet de charismatische Frank Lucas met succes een eigen drugsimperium op te bouwen. Dat doet hij door te werken met een strakke ethische code en door drugs op een slimme manier uit Azië te importeren. Lucas krijgt echter te maken met Richie Roberts, een onkreukbare politieman, en moordlustige concurrenten die zijn handel bedreigen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair