Heftige trailer 'The Fallout' over de nasleep van een schietpartij op school

Bekijk ook de poster van deze nieuwe HBO Max-film.

Jan-Peter Rook 20 januari 2022 06:00 in Video
De nieuwe film The Fallout van HBO Max gaat over de nasleep van een schietpartij op school, bekeken vanuit de ogen van een jonge scholier genaamd Vada (Jenna Ortega). Bekijk hieronder de heftige trailer en een poster.


Na de aanslag krijgt Vada te maken met overweldigende emoties, waar ze moet mee zien om te gaan om door te kunnen met haar leven. De verstandhouding met haar familie en vrienden, evenals haar kijk op de wereld, is voorgoed veranderd.

Grenzen testen
Vada onttrekt zich steeds meer van haar comfortabele routines, en begint haar eigen grenzen te testen door risico te nemen en opvallende beslissingen te nemen. Ze leert Mia (Maddie Ziegler) kennen en er ontstaat een vriendschap die Vada in staat stelt afstand te nemen van die tragische dag.

The Fallout is het regiedebuut van actrice Megan Park, die tevens het script schreef. De rest van de cast bestaat uit o.a. Niles Fitch, Will Ropp, John Ortiz, Julie Bowen en The Fault in Our Stars-actrice Shailene Woodley.

De film is vanaf 27 januari te zien op HBO Max. In Nederland zullen we nog wat langer moeten wachten aangezien die streamingdienst dan nog niet beschikbaar is.
NieuwsFilm