3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Pig (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Sarnoski | Cast: Nicolas Cage, Alex Wolff, Adam Arkin, e.a. | Te zien op: o.a. Google Play en Pathé Thuis (huur/koop)
Zonderling Rob woont in de wildernis van Oregon met zijn geliefde varken, dat hem helpt bij de truffeljacht. Als het varken op een dag ontvoerd wordt, keert Rob terug naar de bewoonde wereld op zoek naar zijn varken. Daar moet hij echter eerst afrekenen met zijn verleden.

Elle (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Verhoeven | Cast: Isabelle Huppert, Virginie Efira, Christian Berkel, e.a. | Te zien op: Prime Video
De Parijse Michèle is een keiharde zakenvrouw in de videogamewereld. Wanneer ze in haar huis wordt aangevallen en verkracht door een onbekende man, verandert haar leven drastisch. De politie vertrouwt ze niet, daarom gaat ze zelf achter de dader aan. Zo belandt Michèle in een gevaarlijk kat-en-muisspel.

tick, tick... BOOM! (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lin-Manuel Miranda | Cast: Andrew Garfield, Alexandra Shipp, Vanessa Hudgens, e.a. | Te zien op: Netflix
De veelbelovende theatercomponist Jonathan Larson, die bijna dertig is, hoopt dat de musical die hij heeft geschreven zijn langverwachte doorbraak zal markeren. Ondertussen worstelt hij met liefde, vriendschap en de enorme druk die hij op zichzelf heeft gelegd om iets fantastisch te realiseren voordat de tijd op is.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair