Marvel-film 'Eternals' beleeft ijzersterk debuut op Disney+

En doet het zelfs beter dan Shang-Chi!

Je kunt Marvel-film Eternals momenteel op Disney+ zien. En het blijkt een van de populairste films van Marvel Studios op de streamingdienst te zijn.

Samba TV heeft de nieuwe data vrijgegeven over de streamingcijfers en meldt ditmaal de kijkcijfers tussen 12 en 16 januari. Eternals werd in die periode in de Verenigde Staten door zo'n twee miljoen huishoudens bekeken.

Eternals doet het goed
Volgens Samba TV werd Marvel-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings door zo'n 1,7 miljoen huishoudens bekeken in de eerste week van de release op Disney+. Waarmee Eternals het dus beter doet dan zijn voorganger.

Eternals wist er aan de wereldwijde box office niet in te slagen om het gevecht te winnen van Shang-Chi. Want waar die film 432 miljoen dollar wist op te brengen aan de wereldwijde box office, was Eternals goed voor 401 miljoen dollar. Er wordt bovendien gewerkt aan een vervolg op Shang-Chi, terwijl er nog geen plannen voor een vervolg op Eternals onthuld zijn.

De eerstvolgende Marvel-film die je kunt zien is Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Voor die release (in mei dit jaar) verschijnt op Disney+ Moon Knight.

NieuwsFilm

meest populair