James Bondfilm krijgt re-release in IMAX om 60-jarig jubileum te vieren

James Bondfilm krijgt re-release in IMAX om 60-jarig jubileum te vieren

Hiep hiep hoera!

De James Bond-franchise viert dit jaar zijn 60-jarige jubileum en om dit heuglijke feit te vieren, wordt de nieuwste inzending No Time To Die binnenkort opnieuw uitgebracht in de IMAX-zalen.

Voorlopig geldt deze beslissing van EON en MGM alleen voor de Amerikaanse markt en het is afwachten of andere continenten volgen.

Sommige vertoningen zullen ook een exclusief Q&A-evenement bevatten met afzwaaiend hoofdrolspeler Daniel Craig, regisseur Cary Fukunaga en producenten Michael G. Wilson en Barbara Broccoli.

No Time to Die zou oorspronkelijk in april 2020 al worden uitgebracht, maar ondervond meerdere vertragingen als gevolg van de coronapandemie en verscheen afgelopen oktober dan eindelijk.

Ontvangst was ruim voldoende
Ondanks dat het publiek op sommige plaatsen nog werd weggehouden uit de zalen, bracht de 25e Bondtitel een mooie $775 miljoen dollar op.

Hiermee was het één van de meest succesvolle en winstgevende films uit 2021, hoewel er nog steeds signalen zijn dat er veel meer opgehaald had moeten worden om officieel van een succes te mogen spreken.



NieuwsFilm

meest populair