Seksuele zoektocht voor Tessa Thompson in 'Thor: Love and Thunder'

Valkyrie's liefdesleven in de spotlights.

Bram de Groot 23 januari 2022 10:42 in Algemeen
Dat het personage Valkyrie van actrice Tessa Thompson een opvallend figuur is, zagen we al Thor: Ragnarok. En dat is niet gek, aangezien ze een van de sterkste strijders van de planeet Asgard is. Maar hoe zit dat toch met haar seksuele leven?

Die vraag wordt online wel vaker gesteld. Ze zou namelijk het boegbeeld kunnen zijn van de LGBTQ+ gemeenschap. Want is ze lesbisch of misschien wel biseksueel? In Thor: Love and Thunder gaan we er waarschijnlijk meer over zien.

Seksuele zoektocht voor Valkyrie
In de vierde Thor-film zou ze op zoek gaan naar haar koningin, nadat ze eerder werd uitgeroepen tot de 'New King of Asgard'. In gesprek met The Wrap ging de actrice in op het spelen van de eerste openlijke LGBTQ+ personage.

"Het is heel spannend. We praten zoveel over representatie, in termen van de LGBTQIA-gemeenschap. Er is nog zoveel werk aan de winkel," legde ze uit. "Als je naar de strips kijkt, zijn er zoveel queer-personages! Het is moeilijk omdat Taika [Waititi] en ik graag verder zouden gaan, maar voor de films zijn er grenzen in wat we kunnen doen."

"Helaas wordt er niet veel tijd geïnvesteerd in liefdesverhalen in Marvel-films. Ik denk wel dat dat een beetje anders zal zijn in de nieuwe 'Thor', wat opwindend is," zei Thompson.

In mei zie je de vierde Thor-film op het witte doek.

NieuwsFilm