Deze 5 topfilms kan je vanaf deze week streamen op Netflix, Disney+ en Prime Video

Het wordt echt een leuke week met onder meer Jojo Rabbit.

Jim Pedd 24 januari 2022 20:30 in Featured
Elke week zetten we de nieuwe toffe filmreleases op de grootste streamingdiensten van 't moment op een rij: Netflix, Disney+ en Prime Video. Deze maandag hebben we twee toffe films die aan het aanbod van Disney+ worden toegevoegd, drie titels van Netflix en ontbreekt Prime Video helaas. Dat komt omdat die streamingdienst slechts twee titels had aangekondigd voor de hele maand en die al uitgebracht zijn.

Jojo Rabbit (2019)
Regie: Taika Waititi | Cast: Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Scarlett Johansson, Taika Waititi | Releasedatum: 28 januari op DISNEY+
Schrijver en regisseur Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople), brengt zijn kenmerkende stijl van humor en aandoenlijkheid naar zijn nieuwste film, Jojo Rabbit, een satire die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog die een eenzaam Duits jongentje volgt (Roman Griffin Davis als JoJo) wiens wereldbeeld op zijn kop staat wanneer hij ontdekt dat zijn alleenstaande moeder (Scarlett Johansson) een Joods meisje (Thomasin McKenzie) op hun zolder verstopt. Met alleen zijn idiote en denkbeeldige vriend, Adolf Hitler (Taika Waititi) aan zijn zij, moet Jojo zijn blinde vlek van nationalisme onder ogen zien.

The Big Short (2015)
Regie: Adam McKay | Cast: Ryan Gosling, Rudy Eisenzopf, Casey Groves, Charlie Talbert | Releasedatum: 28 januari op DISNEY+
Gaat over de Amerikaanse periode van economische vooruitgang aan het begin van dit millennium. We volgen een groep mensen die stuk voor stuk een aandeel hadden in de hausse, ook wel bekend als een credit bubble. Deze ontwikkeling leidde in 2007 tot een financiële crisis in Amerika.

Home Team (2022)
Regie: Charles Francis Kinnane, Daniel Kinnane | Cast: Jackie Sandler, Taylor Lautner, Rob Schneider, Kevin James | Releasedatum: 28 januari
op NETFLIX
De geschorste NFL-coach Sean Payton hoopt weer een band met zijn zoon op te bouwen. Dat doet hij door het hopeloze football-team te coachen. Deze familiekomedie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Wrong Turn (2021)
Regie: Mike P. Nelson | Cast: Charlotte Vega, Adain Bradley, Bill Sage, Emma Dumont | Releasedatum: 28 januari
op NETFLIX
In de horrorfilm 'Wrong Turn' lopen zes vrienden een bekende hiking trail. Ondanks een waarschuwing dwalen ze van de route af en worden geconfronteerd met 'The Foundation': Een vijandige gemeenschap die in het bosgebied leeft er alles aan doet om hun bestaan te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zelfs als ze daarvoor moeten doden. Eén ding lijkt zeker, als je dit pad kruist is er een kans dat je niet levend terugkomt..

The Falls (2021)
Regie: Mong-Hong Chung | Cast: Alyssa Chia, Gingle Wang, Lee-zen Lee, Yiwen Chen | Releasedatum: 29 januari op NETFLIX
Een moeder en dochter moeten in quarantaine vanwege COVID-19. Ze worden gedwongen hun persoonlijke obstakels en de spanningen in hun relatie onder ogen te zien.

NieuwsFilm