'Peacemaker'-acteur over zijn geheime Marvel-personage: "Ontzettend complex"

Chukwudi Iwuji hoopt Marvel-fans te intrigeren met zijn vertolking van zijn supermachtige personage.

Jeffrey Kouters 25 januari 2022 10:25 in Algemeen
Chukwudi Iwuji zal een ontzettend krachtig personage spelen in Guardians of the Galaxy Vol. 3 van regisseur James Gunn. Dat heeft de acteur, die momenteel te zien is in de eveneens door Gunn gemaakte DC-serie Peacemaker, verteld aan The Hollywood Reporter.

"Mijn personage is krachtig. Extreem krachtig", reageert Iwuji wanneer hem gevraagd wordt of hij alvast een tipje van de sluier over zijn rol op kan lichten. "James en ik hadden het er laatst over dat mijn personage een van de meest complexe figuren tot op heden zal zijn in het Marvel-universum".

De acteur vervolgt: "Hij is dus erg complex en sterk en ik hoop ook intrigerend. Zo hoop ik de rol althans wel te spelen".

Iwuji mag nog niet vertellen welk personage hij precies speelt, maar volgens de geruchten is een goede kandidaat de High Evolutionary. In de stripboeken heeft dit personage de kracht om levensvormen te laten evolueren. Een ander personage dat fans hem wel zien spelen is de Silver Surfer.

Gunn vertelde eerder dat een aantal grote namen uit Hollywood eveneens interesse hadden in de rol, maar dat hij de relatief onbekende Iwuji deze uiteindelijk heeft aangeboden vanwege zijn positieve ervaringen met hem bij Peacemaker.

NieuwsFilm