Tom Holland zijn leven hangt aan een zijden draadje op 'Uncharted'-affiche

Tom Holland zijn leven hangt aan een zijden draadje op 'Uncharted'-affiche

Een scène rechtstreeks uit de videogame...

Voorafgaand aan de release over iets meer dan vier weken, heeft Sony een derde poster onthuld voor hun aanstaande videogameverfilming Uncharted die je hieronder kunt bekijken.

De nieuwe promo plaatst hoofdrolspeler Nathan Drake (Tom Holland) in een zeer precaire positie. Hoewel het er behoorlijk dwaas uitziet, zal het fans bekend voorkomen, want het komt rechtstreeks uit de games.

Het is geïnspireerd op een scène uit de trailers, wanneer Drake uit een vliegtuig wordt gezogen nadat hij door een auto is geraakt en zich een weg terug moet zien te vinden over de uithangende lading.

Bekijk de afbeelding
De verfilming speelt zich af vóór de gebeurtenissen van de eerste game en dient als een oorsprongsverhaal. Fans lijken tot nu toe een beetje gemengd te zijn over alles wat we tot nu toe hebben gezien.

Synopsis van het verhaal
De slimme straatdief wordt gerekruteerd door de doorgewinterde schatzoeker Victor Sullivan (Mark Wahlberg) om een ​​fortuin terug te krijgen dat Ferdinand Magellan 500 jaar geleden verloren is.

Wat begint als een overval voor het duo, wordt samenwerken in een wereldreizende, bloedstollende race om de schat te vinden voordat de meedogenloze Moncada (Antonio Banderas), die gelooft dat hij en zijn familie de rechtmatige erfgenamen zijn, hem verovert.

Uncharted, van regisseur Ruben Fleischer (Zombieland, Venom) moet aanstaande februari in de bioscopen verschijnen. En ja, ook bij ons!

NieuwsFilm

meest populair