'Mission: Impossible 8' verkent nieuw terrein

'Mission: Impossible 8' verkent nieuw terrein

Maar eerst krijgen we nog deel 7.

Oorspronkelijk stond Mission Impossible 7 vast voor 23 juli 2021, maar de coronaproblemen gooide heel wat roet in het eten. Het is nu zelfs zo dat de film pas gepland staat voor de zomer van 2023, een uitstel van maar liefst twee jaar. En dan krijgen we ook nog Mission: Impossible 8.

Die film verschijnt nu in de zomer van 2024 en voor dit achtste deel volgen spoedig de (aanvullende) opnames. Nieuwe berichten melden dat Mission: Impossible 8 met uiteraard Tom Cruise opgenomen gaat worden in Zuid-Afrika.

En in dat land is de uitdagende filmreeks nog niet eerder geweest, ondanks dat daar toch best wat films en series worden opgenomen. Regisseur Christopher McQuarrie (Fallout, Rogue Nation) wil hiermee de toon van de filmreeks iets aanpassen, meent Variety.

Mission: Impossible 7 en 8
De opnames voor deel zeven zijn verleden jaar september afgerond na vele tegenslagen. De opnames voor deel acht moeten nu snel aanvangen, terwijl Cruise ook nog zijn perstour moet doen voor Top Gun: Maverick, eveneens flink uitgesteld.

Vorige week brachten Paramount Pictures en Skydance Productions een verklaring uit over Mission: Impossible's nieuwste reeks vertragingen:

"Na zorgvuldige overweging hebben Paramount Pictures en Skydance besloten om de releasedatums voor Mission: Impossible 7 & 8 uit te stellen als reactie op vertragingen als gevolg van de aanhoudende pandemie. De nieuwe releasedatums zijn respectievelijk 14 juli 2023 en 28 juni 2024. We kijken ernaar uit om bioscoopbezoekers een ongeëvenaarde bioscoopervaring te bieden."

NieuwsFilm

meest populair