'Ice Age: The Adventures of Buck Wild' komt van een koude kermis thuis

'Ice Age: The Adventures of Buck Wild' komt van een koude kermis thuis

Hoewel dit de hardcore fans weinig zal boeien...

De spin-off Ice Age: The Adventures of Buck Wild is gearriveerd op Disney+, maar krijgt voor het eerst geen goede recensies van critici.

"Een lauwe terugkeer", kopt The Illuminerdi bijvoorbeeld. En Variety zegt: "De meest recente Ice Age lijdt een beetje aan uitstervingsproblemen".

Animatic Antic is wat gedetailleerder: "De zoveelste oninteressante toevoeging. Voorspelbaar verhaal, irritante humor en goedkope animatie".

Mohammad Ali vindt dat het geheel "faalt in diens poging om meer hart aan de serie toe te voegen". En Hannibal95 noemt het "met afstand de slechtste Ice Age tot nu toe". Tot slot concludeert Cinemablend dat het "vooral meer van hetzelfde is, ondanks nieuwe personages".

Return of the Pegg
In de film schittert Brits acteur en komiek Simon Pegg als de titulaire Buck Wild, het enige grote terugkerende personage uit eerdere delen, waarvan de laatste Collision Course was uit 2016.

Deel 1 t/m 5 waren tussen 2002 en 2016 grote kaskrakers en maakten van de reeks één van de succesvolste animatie-franchises aller tijden met een gezamenlijke totaalopbrengst meer dan $3 miljard dollar.

Maar met de magere kritische ontvangst van deze laatste inzending, lijkt er een hobbel op de weg te zijn geraakt, hoewel fans dit een zorg zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair