3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Logan (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Mangold | Cast: Hugh Jackman, Dafne Keen, Patrick Stewart, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Anno 2029 zijn vrijwel alle mutanten uitgegroeid. Logan, die een drankverslaving heeft en behoorlijk levensmoe is, leeft in een schuilplaats aan de Mexicaanse grens. Daar zorgt hij voor een dementerende Professor X, die geen controle meer heeft over zijn krachten. Wanneer een jonge mutant op de vlucht zijn pad kruist, moet Wolverine opnieuw de strijd aangaan.

Hitman's Wife's Bodyguard (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patrick Hughes | Cast: Salma Hayek, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, e.a. | Te zien op: o.a. Google Play en Pathé Thuis (huur/koop)
Bodyguard Michael Bryce en huurmoordenaar Darius Kincaid, zijn aartsvijand, zijn opnieuw op elkaar aangewezen. Ditmaal om Sonia, de vrouw van Kincaid, te beschermen. Deze oplichtster blijkt alleen nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot. Ondertussen moet het drietal een wraakzuchtige Griekse miljonair zien te stoppen.

Crawl (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alexandre Aja | Cast: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Ami Metcalf, e.a. | Te zien op: Netflix
Tijdens een zware orkaan zoekt Haley naar haar vader, die vast is komen te zitten in de ondergelopen kruipruimte van haar ouderlijk huis. Daar blijkt hij niet alleen te zijn. Een paar enorme, bloeddorstige alligators zwemmen er namelijk ook rond. Terwijl het huis steeds verder onderstroomt, moeten Haley en haar vader alles op alles zetten om te overleven.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair