'Guardians of the Galaxy Vol. 3' krijgt een extreem personage

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' krijgt een extreem personage

Chukwudi Iwuji over zijn rol in Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Recent werd aangekondigd dat Peacemaker-acteur Chukwudi Iwuji zich bij de cast van Guardians of the Galaxy Vol. 3 zou voegen. De acteur kreeg veel lof voor zijn werk als Clemson Munn in de televisieserie van DC Comics en HBO Max, en dus zijn fans erg benieuwd naar zijn rol in de nieuwe film van regisseur James Gunn.

Iwuji werd door Gunn gevraagd voor een rol in de film, en hij begon recent met de rest van de cast met de opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Extreem personage
Welke rol Iwuji in de film speelt weten we helaas niet. Maar duidelijk is dat hij een opvallend personage krijgt, zoals eigenlijk ook wel te verwachten valt bij een project van James Gunn.

"De productie is zo groot. James en ik, wij pikken de draad op waar we hem achtergelaten hebben. Het personage is zo anders dan Murn. Het vereist ander werk van mij," begon Iwuji een nieuw interview.

"De manier waarop James met mij werkt is ook zo anders. Hij vertrouwt mijn keuzes, maar tegelijk geef ik hem een keuze en is hij er klaar voor om die grens verder te verleggen. Hij weet mij echt te pushen. Dit personage heeft een extreemheid nodig die ik niet nodig had in Peacemaker. Onze band blijft natuurlijk hetzelfde, een van genot, wederzijdse liefde en vertrouwen."

Guardians of the Galaxy Vol. 3 zie je in mei 2023.

NieuwsFilm

meest populair