'Black Panther' maakt verbinding met 'Thor: Love and Thunder'?

'Black Panther' maakt verbinding met 'Thor: Love and Thunder'?

De twee films zouden een connectie krijgen.

Phase Four van het Marvel Cinematic Universe is eindelijk in volle gang. Na het monstersucces van Spider-Man: No Way Home is het bijna de beurt aan Doctor Strange in the Multiverse of Madness en daarna komt Thor: Love and Thunder uit in de bioscoop.

Over die laatste film horen we nu een opvallend gerucht. Volgens The Cosmic Circus heeft de film Thor: Love and Thunder een connectie met de Black Panther-franchise. En dan niet zoals je wellicht zou denken.

Crossover met Black Panther
The Cosmic Circus stelt dat actrice Akosia Sabet te zien is in de film als de godheid Bastet. In de film zou naar haar gerefereerd worden als Bast.

In de comics is Bast de pantergodin die een shaman naar het hartvormige kruid leidde, dat hem tot de eerste Black Panther maakte. Die slaagde er vervolgens in de vijf stammen van Wakanda te verenigen, waardoor er vrede was in de fictieve natie.

In Thor: Love and Thunder is Gorr the God Butcher de grote schurk. Die lijkt wel recht aan z'n naam te doen met het uitmoorden van een aantal godheden in Thor: Love and Thunder. Zo zien we Zeus en ook Bastet, die vermoedelijk niet lang zullen overleven in de filmfranchise.

NieuwsFilm

meest populair