Gave beelden uit de volgende film met Tom Cruise!

Gave beelden uit de volgende film met Tom Cruise!

De Super Bowl belooft waanzinnige actie, ook van Porsche!

Vannacht vindt in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië de Super Bowl LVI plaats, de kampioenswedstrijd van de National Football League voor het NFL-seizoen 2021. Het zijn de National Football Conference-kampioen Los Angeles Rams en de American Football Conference-kampioen Cincinnati Bengals die tegenover elkaar staan.

De afgelopen dagen zagen we al de volledige nieuwe trailers voor Pixars Lightyear, Universals Jurassic World: Dominion, het DC Universe Warner Bros. en Jordan Peele's Nope. Deze films krijgen in ieder geval ook een Super Bowl Spot. Tevens krijgen we de eerste echte beelden voor The Lord of the Rings: The Rings of Power, een prequelserie op de eerdere films.

En nu: Super Bowl Spot voor Top Gun: Maverick

Hieronder zie je nu de Super Bowl Spot voor het vervolg op Top Gun uit 1986, toen geregisseerd door wijlen Tony Scott. Het is opnieuw Tom Cruise die te zien als Pete "Maverick" Mitchell en Val Kilmer is terug als Iceman. Andere rollen komen van Jennifer Connelly, Jon Hamm, Monica Barbaro, Miles Teller en Ed Harris.

In Top Gun: Maverick van Joseph Kosinski (Oblivion) is Maverick een testpiloot. Hij komt erachter dat er een van Top Gun-studenten traint voor een gespecialiseerde missie. Dit is luitenant Bradley Bradshaw (Teller), de zoon van Maverick's overleden vriend Nick "Goose" Bradshaw.

Onderstaande spot is samen met racemerk Porsche, duidelijk een sponsor van de film. Vanaf 26 mei zie je Top Gun: Maverick in de Nederlandse bioscopen. Duidelijk een film voor in de bioscoop, en dan het liefst IMAX!



NieuwsFilm

meest populair