Kijken of skippen: De nieuwe 'The Lord of the Rings'

Kijken of skippen: De nieuwe 'The Lord of the Rings'

De prijzige tv-serie lijkt niet op heel veel steun te kunnen rekenen.

Gisteren kregen we de teaser trailer te zien voor The Lord of the Rings: The Rings of Power, een serie die zich duizenden jaren afspeelt voor de geliefde The Lord of the Rings-trilogie en de later verschenen The Hobbit-prequels. De grote vraag: ben jij enthousiast over de eerste beelden?

De serie wordt zonder medewerking van Peter Jackson gemaakt en we zien ook geen acteurs uit de films terug in de serie die sowieso een tweede seizoen zal krijgen, waarvan de opnames al voor de start van seizoen één aanvangen.

Dit betekent dat we een groots avontuur te zien krijgen. Dit avontuur zal zich onder meer richten op het bekende personage Elrond (Robert Aramayo), in de eerdere films nog gespeeld door Hugo Weaving.

De eerste beelden liet nog niet zo heel veel zien, maar mogelijk wel voldoende om je wel of juist niet enthousiast te maken voor wat er gaat komen. Voor we overgaan op de poll hieronder nog even die teaser trailer voor ruim een minuut.


Wat vind jij van de trailer voor The Rings of Power?
De afgelopen dagen plaatsten we al wat reacties op de verschenen foto's en de trailer. Zo blijken de fans enorm verdeeld te reageren en is er kritiek op de "diverse cast". Geef hieronder aan welke optie het beste bij jou past.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair