Vliegtuigpassagiers krijgen schrik van hun leven met real-life 'Snakes on a Plane'

Real m*therf*cking snakes on a m*therf*cking plane!

Je zal het maar meemaken. In de bioscoop was Snakes on a Plane natuurlijk een vermakelijk tussendoortje. Want film, nep, etcetera. Maar in het echt is het toch een stuk minder leuk.

Dat ondervonden passagiers op een Maleisische vlucht van Kuala Lumpur naar Tawau nadat er een echte slang door een lichtcabine kroop.

De gezagvoerder greep meteen in en de vlucht werd omgeleid naar Kuching zodat er diervriendelijk met de slang kon worden afgerekend.

Een filmpje is achteraf razendsnel snel viraal gegaan op sociale media, omdat veel mensen dit incident associëren met de cultfilm uit 2006, waarin onder andere Samuel L. Jackson de hoofdrol speelde.

Hoofdveiligheidsfunctionaris van AirAsia, kapitein Lion Tien Ling in een verklaring: "De piloot heeft de juiste actie ondernomen en de vlucht kon snel weer vertrekken. Dit is een zeer zeldzaam incident dat zich van tijd tot tijd in elk vliegtuig kan voordoen. De veiligheid en het welzijn van onze gasten en bemanning hebben altijd onze hoogste prioriteit. Op geen enkel moment was de veiligheid van gasten of bemanning in het geding."

Bekijk de video hieronder:


NieuwsFilm

meest populair