Groot 'The Batman'-gerucht volgens fans bevestigd na nieuwe credit van crewlid

Groot 'The Batman'-gerucht volgens fans bevestigd na nieuwe credit van crewlid

Een zelfde soort opbouwende climax als 'Batman Begins'...

Er zijn de laatste tijd veel geruchten geweest over het aandeel van een bepaalde acteur in Matt Reeves' The Batman waarvan nu de bevestiging dichterbij lijkt. Voor de zekerheid spoilerwaarschuwing!

Inmiddels is bekend dat Barry Keoghan (Eternals, Dunkirk) in de film zal verschijnen. Eerdere rapporten vermeldden een rol als politieagent.

De officiële castlijst van Warner Bros. vertelt echter weer een ander verhaal, want in de credits wordt het personage van Keoghan nu vermeld als "Unseen Arkham Prisoner".

Een andere credit vermeldt crewlid Mike Marino als "Prosthetics Designer: The Penguin & Unseen Arkham Prisoner". Voor veel fans is dit dé bevestiging dat Keoghan een nieuwe versie van The Joker speelt.

Volgens The Hollywood Reporter zijn er twee versies getest, eentje met en eentje zonder het personage. Op die manier kan de scène eventueel verwijderd worden, maar het gerucht ging al langer dat de Clown Prince of Crime het ging opnemen tegen de Dark Knight van Robert Pattinson.

Release over minder dan een maand
The Batman staat gepland om te verschijnen begin maart. Overige rollen zijn voor Zoë Kravitz als Selina Kyle a.k.a. Catwoman, Andy Serkis als butler Alfred Pennyworth, Colin Farrell als Oswald Cobblepot a.k.a. The Penguin, Jeffrey Wright als Commissioner Gordon, John Turturro als maffiabaas Carmine Falcone en Peter Sarsgaard als openbaar aanklager.

NieuwsFilm

meest populair