Brie Larson telt af naar release 'The Marvels' met foto van...

Brie Larson telt af naar release 'The Marvels' met foto van...

Een stoel!

Oké ja, het is flauw, maar het bericht blijft inhoudelijk hetzelfde. Brie Larson heeft de opnames voor Captain Marvel 2, oftewel The Marvels erop zitten en viert dit met een kiekje om af te tellen naar de releasedatum die over exact één jaar zal plaatsvinden.

Op haar Twitter-account is een foto geplaatst van een stoel. Zoals gewoonlijk worden alle details rondom het verhaal geheimgehouden.

We krijgen dus totaal geen indruk van wat we kunnen verwachten, we zien enkel gewoon Larsons stoel op de set, charmant bestempeld als zijnde voor 'Carol Danvers', met een korte tekst "Tot ziens over een jaar, Carol."


Hele familie
Na haar eerste solo-optreden en belangrijke functie in Avengers: Endgame (beiden 2019), is het duidelijk dat Marvel Studio's van plan is om Captain Marvel als één van hun belangrijkste sleutelspeler te houden.

Larson keert terug in de titelrol en zal worden vergezeld door Teyonah Parris als Monica Rambeau. Ook te zien is Iman Villani als Kamala Khan/Ms. Marvel nadat ze later in 2022 debuteert in haar eigen serie.

NieuwsFilm

meest populair