Nieuwe film Tom Hanks verschijnt in december en volgende Martin Scorsese in november

Nieuwe film Tom Hanks verschijnt in december en volgende Martin Scorsese in november

En dat zijn Killers of the Flower Moon en A Man Called Otto.

Waar een flink aantal mensen vooral uitkijkt naar de releasedatums van de grote superheldenfilms zijn er weer anderen die zin hebben in films met originelere verhalen. En dat zijn vaak films van bijvoorbeeld Martin Scorsese en Tom Hanks.

Van Hanks zie we aankomende zomer de biopic Elvis en hij heeft ook rollen in onder meer Wes Andersons Asteroid City en Robert Zemeckis' en Disney's Pinocchio. Nu is bekend dat zijn vierde film in 2022, de dramakomedie The Man Called Otto, een decemberrelease krijgt van Sony Pictures.

In de film van Marc Forster (The Kite Runner) sluit een chagrijnige gepensioneerde man een onwaarschijnlijke vriendschap met zijn onstuimige nieuwe buren. De film is een remake van de Zweedse film A Man Called Ove uit 2015.

Killers of the Flower Moon in november
De volgende film van regisseur Scorsese is Killers of the Flower Moon en voor de misdaadfilm werkt hij opnieuw samen met Leonardo DiCaprio. Via schrijver Eric Roth wordt duidelijk dat de film in november verschijnt.

"In november. Ik heb gehoord dat hij goed op weg is om de montagekamer te verlaten," was het antwoord van Roth op de vraag van IndieWire wanneer de film gaat verschijnt.

In Killers of the Flower Moon zien we het verhaal achter de mysterieuze dood van leden van de Osage-stam in de jaren '20 van de vorige eeuw. De gebeurtenis leidde tot een groot FBI-onderzoek.

NieuwsFilm

meest populair