Gigantische onthulling over 'The Flash'-cameo's en toekomst DCEU

Gigantische onthulling over 'The Flash'-cameo's en toekomst DCEU

The Flash leidt mogelijk tot een nieuwe Justice League.

Het lijkt erop dat The Flash net zo'n grote superheldenfilm wordt als Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Er zijn twee nieuwe cameo's onthuld, die grote implicaties blijken te hebben.

Het MCU introduceerde het multiversum met de serie Loki en omarmt met de tweede Doctor Strange-film het bestaan van alternatieve recensies. Het DCEU was al eerder begonnen met opbouwen daarvan met The Flash en gaat het filmuniversum iets anders vormgeven.

Delen vernieuwen
Het gerucht gaat via Screen Geek dat Aquaman en Wonder Woman te zien zijn in de film. Het gaat om cameo's, dus geen grote rollen. Het zouden versies van de personages kunnen zijn, maar de implicaties kunnen ook net iets anders zijn.

We weten dat Barry Allen door de tijd reist en alternatieve realiteiten ziet. De kans bestaat dus dat hij op die manier zijn voormalig Justice League-teamgenoten tegenkomt.

Maar we horen ook dat er aan het einde van de film een nieuwe Justice League gevormd wordt door Barry Allen. Het zou ook heel goed mogelijk kunnen zijn dat we daarom Aquaman en Wonder Woman zien; zij voegen zich bij het team.

Zeker weten doen we het al in november.

NieuwsFilm

meest populair