Matt Reeves laat zich uit over de aanwezigheid van Superman in 'The Batman'

Matt Reeves laat zich uit over de aanwezigheid van Superman in 'The Batman'

Voorlopig geen plek voor de Man van Staal...

Robert Pattinson was er eerder al heel duidelijk over, Superman bestaat niet in zijn universum dat deze week met The Batman de theaters gaat veroveren. Nu gaat ook regisseur Matt Reeves in op die vraag waarmee hij duidelijk maakt dat zijn focus volledig ligt op de Dark Knight zelf.

Dus voor fans die zich afvragen of de Man van Staal betrokken raakt bij de eventuele sequels en spin-offs, Reeves heeft momenteel geen plannen om de superheld ergens bij te gebruiken.

Hij sprak zijn desinteresse uit in een interview met Collider: "Mijn ding was dat ik vanaf het begin zei 'Kijk, ik denk dat het genoeg is om te proberen een Batverse te maken met een Batman-film die hier begint".

"Ik veronderstel dat het niet onmogelijk is om te geloven dat ze ergens in de loop van de tijd verbinding zouden kunnen maken met iets anders, maar dat was niet mijn eerste interesse en het is ook niet mijn interesse in wat we op dit moment zouden kunnen doen in follow-ups."

Zeg nooit nooit
Hoewel Reeves blijkbaar onvermurwbaar was, is hij in het algemeen niet tegen gedeelde universums. Integendeel, Reeves heeft bekend gemaakt dat hij hoopt dat The Batman een universum van onderling verbonden grote en kleine projecten zal voortbrengen.

NieuwsFilm

meest populair