Deze in stukken gehakte sequel, die critici kromme tenen bezorgd, wordt volop gestreamd

Deze in stukken gehakte sequel, die critici kromme tenen bezorgd, wordt volop gestreamd

Abonnees genieten volop van de ADHD-montage in...

Ondanks dat de Taken-franchise veteraan Liam Neeson opnieuw uitvond als een badass op late leeftijd, waarmee hij in rap tempo één ​​van de meest populaire en betaalbare actiehelden in de industrie werd, kon de reeks nooit op veel waardering van critici rekenen.

In feite is de 59% score van het eerste deel op Rotten Tomatoes veel hoger dan die van de twee sequels samen(!), maar Neeson's derde en laatste optreden als Bryan Mills uit 2014 beging inhoudelijk nóg een hele grote fout.

We hebben het dan natuurlijk over de PG-13 classificatie, iets waar eerder dat jaar The Expendables 3 zich ook al in verslikte. Fans willen gewoon niet dat hun brute helden afgezwakt worden.

Kennelijk wel leuk genoeg voor een avondje bankhangen
Aan de andere kant genieten Disney + abonnees in bepaalde gebieden duidelijk van wat opgeschoond rennen en schieten, aangezien Tak3n wereldwijd op lijst van 'meest bekeken titels' is beland.

De film verdiende een dikke $326 miljoen dollar aan de box-office, maar kreeg een absoluut pak slaag van zowel critici als het publiek. In de montage aan stukken gehakt om overmatig geweld te verwijderen, om nog maar te zwijgen over de onbedoeld hilarische sequentie waarin Neeson (die een afkeer voor rennen had) in ongeveer 60 cuts over een schutting klimt.

NieuwsFilm

meest populair