'Thor: Love and Thunder' is nog lang niet klaar en zal dat voorlopig ook niet zijn

'Thor: Love and Thunder' is nog lang niet klaar en zal dat voorlopig ook niet zijn

Taika Waititi laat weten dat hij nog wel even nodig heeft.

Regisseur Taika Waititi grapt dat zijn aankomende Marvel-film Thor: Love and Thunder voorlopig nog niet af is. Hij schat zo in dat de film eind juni of vlak voor de première in juli pas af is.

Thor: Love and Thunder is de volgende Marvel Studios-release als Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de bioscoop te zien is. Er wordt al voorzichtig vooruit gekeken naar dit nieuwe project van Marvel Studios. Thor: Love and Thunder is de eerste film waarin een MCU-held een vierde solofilm krijgt en daarmee dus de vierde solofilm van acteur Chris Hemsworth in de rol van de geliefde god van de donder.

Thor: Love and Thunder
Thor: Love and Thunder stond ooit gepland voor release in november 2021, maar komt nu begin juli in de bioscoop uit.

Het plot wordt nog grotendeels geheim gehouden, maar we weten dat Waititi druk werkt aan Thor: Love and Thunder. Hij brengt onder meer Jane Foster en Valkyrie terug en bevestigde al eens tijdens een interview dat Jane ditmaal Mighty Thor wordt, net als in de comics.

Ook zijn de Guardians of the Galaxy in een (kleine) rol te zien en debuteert de grote en gemene slechterik Gorr the God Butcher. Maar verder weten we weinig en dat blijft voorlopig zo.

Tijdens een interview met Variety werd Waititi om "alles" over Thor: Love and Thunder te vertellen. Hij grapte dat hij dat al gedaan had en dat er weinig te vertellen valt omdat de film nog niet af is: "Hij komt uit in juli. Dus waarschijnlijk zijn we eind juni klaar? Of een dag voor de première? Zo doen we dat!"

NieuwsFilm

meest populair