[BEELDEN] Regisseur onder schot gehouden, omdat politie hem aanziet voor bankovervaller

[BEELDEN] Regisseur onder schot gehouden, omdat politie hem aanziet voor bankovervaller

Maar het had gelukkig niks te maken met huidskleur...

Black Panther- en Creed-regisseur Ryan Coogler werd begin dit jaar ten onrechte aangezien voor een bankrover. TMZ deed verslag van het bijzondere moment dat eigenlijk te genânt was voor woorden.

In januari stapte Coogler een filiaal van de Bank of America binnen om $12.000 dollar contant op te nemen. Vanwege de manier waarop hij gekleed was (een hoed, zonnebril en een mondmasker tegen Covid) kreeg de kassier achter de balie het verkeerde idee.

Naar verluidt zei hij tegen die persoon: "Ik wil graag $12.000 dollar contant van mijn betaalrekening opnemen. Maar laat het geld alsjeblieft ergens anders tellen. Ik wil graag discreet zijn."

De kassier sloeg echter niet fysiek alarm, maar het banksysteem registreerde dat bedrag als pgoing tot diefstal waarna de werkneemster het met haar leidinggevende besprak en ze uiteindelijk de politie belden.

Maar het had gelukkig niks te maken met huidskleur
Het tafereel verplaatste zich verder naar buiten waar twee mensen in een auto werden aangehouden die op de MCU-regisseur zaten te wachten.

Coogler werd in de boeien geslagen, maar al vrij snel weer vrijgelaten na een goed gesprek: "Deze situatie had nooit mogen gebeuren, maar de Bank of America heeft echter netjes met mij samengewerkt en het naar tevredenheid aangepakt."

Inmiddels zijn er via TMZ videobeelden van het incident opgedoken:


NieuwsFilm

meest populair