Shawn Levy werd door Johnny Depp geïnspireerd om regisseur te worden

Shawn Levy werd door Johnny Depp geïnspireerd om regisseur te worden

Shawn Levy werd tijdens een gesprek met Johnny Depp geïnspireerd om regisseur te worden.

Regisseur Shawn Levy heeft bekendgemaakt dat Johnny Depp hem inspireerde om regisseur te worden. Dit kwam door een gesprek dat ze met elkaar hadden op de set van de originele 21 Jump Street.

In de late jaren 1980 begon Shawn Levy zijn carrière als acteur, maar aan het einde van de jaren 1990 ging hij verder als filmmaker. Als regisseur en producent bestaat zijn filmografie uit de Night at the Museum franchise, Real Steel (2011), en The Internship (2013).

Sci-Fi
Nadat hij Arrival geproduceerd, besloot de regisseur zijn focus meer te gaan leggen op science-fiction films. Zo regisseerde hij de succesvolle Disney film Free Guy.

Zijn nieuwste film The Adam Project is nu te zien op Netflix. In een recent interview voor de promotie van The Adam Project, liet de regisseur weten dat hij niet altijd zo zeker over zijn zaak als regisseur is geweest.

Shawn Levy
Levy liet weten dat hij in het begin van zijn carrière onzeker was of hij aan de slag moest gaan als acteur of regisseur. Dit veranderde toen hij Johnny Depp leerde kennen op de set van de originele 21 Jump Street serie.

Toen Levy in gesprek kwam met Depp, zei de acteur tegen hem: "Welkom bij de poppenkast. Hou je van dansen, marionet? Want dat is wat je nu doet voor de kost. Dans, marionet, dans", waarna Depp de bewegingen van een marionet na deed. Hierdoor dacht Levy: "Misschien wil ik regisseren en de touwtjes in handen houden", en daarna is de rest geschiedenis geworden.

NieuwsFilm

meest populair