Michael Rooker over de terugkeer van Yondu in één van de 'Guardians of the Galaxy'-projecten

Michael Rooker over de terugkeer van Yondu in één van de 'Guardians of the Galaxy'-projecten

Ofwel in deel 3 ofwel in de vakantiespecial...

Acteur Michael Rooker heeft gereageerd op de geruchten dat hij al dan weer niet zou verschijnen als Yondu in ofwel Guardians of the Galaxy 3 of de korte vakantiespecial.

Rooker verscheen voor het eerst als Yondu in James Gunn's Guardians of the Galaxy in 2014 waarna hij de rol hernam voor Guardians of the Galaxy 2 in 2017, waar het personage stierf toen hij het leven van Chris Pratt's Star-Lord redde.

Sinds die tijd keerde Rooker terug naar de rol (weliswaar in stemvorm) voor de Disney+ show What If...? en gezien zijn populariteit sinds zijn debuut, blijven fans hopen op meer.

Twee projecten
Gunn is momenteel bezig met het filmen van Guardians of the Galaxy 3, evenals de Holiday Special waarin alle overgebleven personages worden herenigd.

In een gesprek met de 'Geek House Show' werd Rooker naar de mogelijkheden over een terugkeer gevraagd: "Ik heb geen idee. Ik weet het niet. Ik doe mijn werk, ik ga verder en ik doe andere klusjes. Soms gaan we terug om dingen opnieuw te bekijken, maar voor nu staat er niets gepland."

NieuwsFilm

meest populair