'Wakanda Forever' gaat eerste 'Black Panther' verslaan

Actrice Angela Bassett weet het zeker.

De film Black Panther: Wakanda Forever zal heel anders aanvoelen zonder acteur Chadwick Boseman als King T'Challa. De acteur overleed in augustus 2020 onverwacht, maar Marvel Studios en de cast en crew van de film besloot toch het beloofde tweede deel te maken.

Dat tweede deel wordt op dit moment opgenomen en moet in november dit jaar in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen. Er zijn al wat details bekend, maar over de verhaallijn is nog veel geheim.

Wakanda Forever topt de eerste film
Actrice Angela Bassett geeft nog geen verdere details prijs uit de film, maar ze is wel erg enthousiast over het vervolg. "Het is moeilijk zonder Boseman, hij was zo'n voorbeeld, zo'n leider," aldus Bassett tijdens The Ellen DeGeneres Show. "We hopen de verwachtingen te kunnen overstijgen."

Bassett speelt de moeder van Bosemans personage en Shuri van Letitia Wright. Ik kan niets zeggen, maar de film wordt geweldig. Deze gaat de eerste overstijgen."

De film Black Panther was begin 2018 een groot succes. Na een enorm sterk ontvangst haalde de film in de States zelfs meer op dan Avengers: Infinity War en wereldwijd stopte de teller op maar liefst $1.347,3 miljoen. Na Spider-Man: No Way Home de financieel hoogst scorende solofilm in de reeks.

Ryan Cooglers Wakanda Forever staat gepland voor 11 november. In de film zien we onder meer het debuut van Dominique Thorne als Riri Williams alias Ironheart.

NieuwsFilm

meest populair