Daniel Radcliffe heeft idee voor 'Speed 3' en Sandra Bullock is enthousiast

Daniel Radcliffe heeft idee voor 'Speed 3' en Sandra Bullock is enthousiast

Op voorwaarde dat Radcliffe dan ook regisseert...

In een interview ter promotie voor The Lost City grapte actrice en hoofdrolspeelster Sandra Bullock dat ze zo een Speed ​​3 zou maken als haar medespeler Daniel Radcliffe regisseert.

De Harry Potter-ster heeft zelfs al een titel voorgesteld: Speed ​​3: Horsepower. En hoewel Bullock onlangs aangaf een pauze te willen nemen van het acteren om zich op het moederschap te kunnen richten, zou ze voor dit project een uitzondering maken.

Het origineel uit 1994 was een ongekende hit aan de box-office en leidde tot het beruchte Speed 2: Cruise Control in 1997, over het algemeen beschouwd als een van de slechtste sequels aller tijden en eentje waar Bullock zich nog steeds kapot voor schaamt.

Oscars en hits
Haar carrière had gelukkig niet veel te lijden onder die kleine misstap. En voor Radcliffe, die nog geen regisseurscredits op zijn naam heeft staan, klinkt Speed 3: Horsepower als een veelbelovend debuut.

Zelfs originele hoofdrolspeler Keanu Reeves (die de sequel liet schieten) heeft gekscherend gemeld dat hij te porren is voor een nieuw vervolg, evenals regisseur Jan de Bont. Echter met Radcliffe als potentiële maker en Bullock die hem steunt, kan onze Jan nog wel eens wat concurrentie krijgen.

NieuwsFilm

meest populair