De set van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' bevat veel verdriet volgens James Gunn

De set van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' bevat veel verdriet volgens James Gunn

Regisseur James Gunn heeft gezegd dat de set van Guardians of the Galaxy Vol. 3 veel verdriet bevat, omdat dit het laatste deel is voor een deel van de groep.

Regisseur James Gunn heeft laten weten dat er veel verdriet rondhangt op de set van Guardians of the Galaxy Vol. 3. De regisseur is momenteel bezig met het filmen van het derde deel in de franchise.

Gunn heeft laten weten dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 het einde zal zijn voor dit team van de Guardians of the Galaxy. Actrice Zoe Salanda heeft aangegeven dat de emoties hoog oplopen tijdens het maken van dit derde deel, maar ook dat het prachtig is dat ze dit avontuur samen mogen eindigen.

James Gunn
Op Twitter werd er aan de regisseur gevraagd hoe het op de set van Guardians of the Galaxy Vol. 3 was, omdat dit het laatste deel voor veel van de cast (en misschien crew) zal zijn. De regisseur beantwoorde deze tweet door te zeggen dat het een geweldige ervaring is, maar dat veel leden van de cast ook verdrietig zijn.

Dit is wat Gunn precies zei in zijn tweet: "Eerlijk gezegd zijn ze geweldig, ik hou van deze cast en crew, maar er is ook veel verdriet en bijna-dagelijkse tranen in de wetenschap dat dit de laatste Guardians-film is voor de meesten van ons."

Guardians of the Galaxy
Ondanks dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 de laatste keer zal zijn dat het publiek dit specifieke team van de Guardians samen zal zien, komt er ook nog een Guardians of the Galaxy Holiday Special. Regisseur James Gunn benoemde dit eerder als het beste wat hij ooit had gemaakt in zijn leven.

De Guardians of the Galaxy Holiday Special zal uitkomen op Disney+ tijdens de kerstperiode van dit jaar. Naast dat de Guardians dus terugkeren voor hun eigen derde film en een Holiday Special, zullen enkele leden ook te zien zijn in de vierde Thor-film (getiteld Thor: Love and Thunder).

NieuwsFilm

meest populair