'The Marvels'-personage heeft bijzondere link naar andere publiekslieveling

'The Marvels'-personage heeft bijzondere link naar andere publiekslieveling

Namelijk...

Een acteur uit het aankomende Captain Marvel-vervolg The Marvels lijkt een personage te gaan spelen dat banden heeft met een ander iconisch karakter uit de kosmos: De Silver Surfer.

Colin Stoneley deelde online zijn CV en een van de genoemde rollen is Pap-Tonn, een Kree-wetenschapper. Hij verscheen in de comic van 1987 als een wetenschapper die experimenteerde op het bord van de Silver Surfer, terwijl die zelf gevangen werd gehouden door de Supreme Intelligence.

Gezien Disney's overname van 20th Century Fox en het terugvorderen van de filmrechten op de Fantastic Four en alle ondersteunende personages, zou dit een teken kunnen zijn van wat komen gaat.

Meer oudgedienden
Bovendien toonde een inmiddels verwijderd Instagrambericht een headshot van Tessa Thompson, wat impliceert dat ze haar rol als Valkyrie uit de Thor-franchise zal hernemen.

In de Marvel-film wordt er een team gevormd door Carol Danvers/Captain Marvel (Brie Larson), Kamala Khan/Ms. Marvel (Iman Vellani) en Monica Rambeau, een agente van S.W.O.R.D. (Teyonah Parris).

The Marvels komt in februari 2023 naar de wereldwijde bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair