Robert Pattinson was geschikt als Batman omdat hij fysiek ongemakkelijk is

Robert Pattinson was geschikt als Batman omdat hij fysiek ongemakkelijk is

Dat is pas een interessante reden.

Robert Pattinson heeft sinds hij ooit begon in de Twilight-franchise en zijn doorbraak beleefde, heel wat grote films gemaakt.

Pattinson staat bekend om zijn ongemakkelijkheid met de pers en dat blijkt hem geholpen te hebben bij het spelen in de film The Batman. Dat vertelde regisseur Matt Reeves tijdens zijn gesprek met KCRW.

The Batman spelen
"Niet alleen is het een facet van wie hij is, maar het is ook echt iets waar hij controle over heeft, dat hem deels vormt," begon Reeves.

"Wat ik zo fascinerend aan hem vind, is dat werken met hem bijna hetzelfde voelt als werken met een method actor. En toch zie je dat hij breder toegang tot emoties heeft. Hij plaatst zichzelf echt in een bepaalde staat van zijn. En kan daar enorme controle over uitoefenen, hoe hij beweegt. Dat is heel technisch, maar ook heel intentioneel. Dus ik kon zeggen: dit moet harder en dan deed hij dat heel gemakkelijk. En tegelijk kon ik zeggen: vanwege de mantel die je draagt en de manier waarop het licht je ogen raakt, moet je iets meer naar links leunen, want anders kan ik je oog niet zien. Dat soort dingen kon hij heel goed tegelijk doen."

Dat maakt hem enorm geschikt voor dit soort rollen. "Hij kan dat allemaal heel bewust, ook al weet ik dat een deel onbewust moet zijn, omdat het zo instinctief gebeurt."

NieuwsFilm

meest populair