Nog een belangrijk hoofdpersonage terug voor 'Black Panther: Wakanda Forever'

Nog een belangrijk hoofdpersonage terug voor 'Black Panther: Wakanda Forever'

Daar kon je op wachten...

Het aankomende Marvel-vervolg Black Panther: Wakanda Forever zal naar verluidt een hoofdpersonage terugbrengen nadat deze vorig jaar eerder aangaf het niet erg te vinden als dit niet gebeurde.

Maar het lijkt er toch op dat Daniel Kaluuya's W'Kabi weer zijn opwachting gaat maken, alleen is niet bekend of hij zich moet verantwoorden voor het kiezen van de kant van Killmonger in deel 1?

Kostuumontwerpster Stacy Caballero, die aan de film werkt als assistent-kostuumontwerper, heeft de castinginformatie op haar CV onthuld door Angela Bassett, Lupita Nyong'o en Kaluuya in één adem te noemen.

De hoofdkostuumontwerper is opnieuw Ruth Carter, die een Academy Award won voor haar eerdere werk aan Black Panther (2018).

Wie was W'Kabi?
W'Kabi was een krijger van Wakanda's Border Tribe en de beste vriend van T'Challa. Maar in de loop van het verhaal verraadde hij de koning door Killmonger het geïsoleerde land binnen te laten. Hij vocht zelfs tegen zijn natie en zijn geliefde Okoye. Gezien dat alles, zou het interessant genoeg zijn om hem terug te brengen.

Kaluuya is de afgelopen jaren alleen maar populairder geworden als acteur, vooral dankzij Judas and the Black Messiah van vorig jaar.

NieuwsFilm

meest populair