Wat als: 'The Batman' gemaakt was voor slechts 20 dollar?

Wat als: 'The Batman' gemaakt was voor slechts 20 dollar?

De mannen van Cracked laten het zien...

Even wat leuks voor de regenachtige dinsdagmiddag. Het YouTube-kanaal van Cracked heeft een video gemaakt waarin zij een remake uitbeelden van DC's The Batman op zéér low-budgetniveau.

Het resultaat was voor ons grappig genoeg om met jullie te delen. Bekijk de humoristische video hieronder met hilarisch slechte dunne papieren kostuums, interne verwijzingen en scherpe grappen:


De superheldenfilm van Matt Reeves over de begindagen van The Caped Crusader werd overweldigend positief ontvangen en scoort momenteel financieel nog steeds erg lekker aan de wereldwijde box-office.

De spot wordt flink gedreven
Cracked zet dit echter helemaal op zijn kop met goedkope aankleding, rekwisieten en parodiëren veel van de gedenkwaardige scènes.

De parodiegrappen zijn behoorlijk actueel en vooral de namaaklittekens op het gezicht van de acteur die Colin Farrells The Penguin moet voorstellen, zijn vreselijk fout. Dit soort momenten versterken het ironische karakter, wat normaal is als het gaat om YouTube-persiflages op populaire eigendommen

NieuwsFilm

meest populair