Ook Angelina Jolie en Brad Pitt vliegen elkaar opnieuw in de haren

Ook Angelina Jolie en Brad Pitt vliegen elkaar opnieuw in de haren

Klaagt Angelina Jolie nu de FBI aan i.v.m. een uit de hand gelopen ruzie met Brad Pitt?

Op dit moment is de rechtszaak Johnny Depp v Amber Heard in volle gang, maar een ander oud-koppel lijkt elkaar ook nog eens opnieuw in de haren te vliegen. Het gerucht doet namelijk nu de ronde dat Angelina Jolie wederom achter haar ex-man Brad Pitt aangaat.

Jolie laat het er niet bij zitten, want het lijkt erop dat de bekende actrice nu zelfs de FBI aanklaagt! Een vrouw die Jane Doe wordt genoemd (synoniem voor 'echte naam onbekend') klaagt nu namelijk de FBI aan om gewelddadig incident dat enkele jaren geleden plaatsvond in een privéjet. Hoewel in het dossier geen naam genoemd wordt, denken de nodige mensen dat het om Jolie gaat.

Ruzie
Enkele jaren terug kreeg de actrice namelijk ruzie met Pitt toen ze nog getrouwd waren. Zij zei toen nog dat de acteur zich behoorlijk gewelddadig had gedragen, niet alleen in het bijzijn van het personeel maar ook van hun jonge kinderen. De FBI had dit destijds onderzocht, maar liet weten dat er niks ernstigs was gebeurd en er dus geen gevolgen zouden zijn.

Het feit dat 'Jane Doe' dus nu de FBI aanklaagt, en er eveneens in het dossier staat dat er minderjarige kinderen aanwezig waren en deze 'fysiek en verbaal' zouden zijn aangevallen door de man, lijkt het er toch sterk op dat het om Jolie gaat.

Niet zeker
Ondanks het feit dat dit niet bevestigd is, heeft het er wel alle schijn naar. De FBI heeft dan ook een onderzoek geopend maar wil geen namen loslaten. De advocate en woordvoerster van 'Jane Doe' (de beroemde Amanda Kramer, die vaker samenwerkt met beroemdheden), liet zich er wel kort over uit.

"Ik kan niks vertellen over de identiteit van Jane Doe. Zij hecht veel waarde aan haar privacy. Het gaat echter niet om haar identiteit, maar om gerechtigheid en te zorgen dat zij en haar familie financieel en juridisch worden geholpen na het oplopen van dit trauma".

NieuwsFilm

meest populair