Regisseur Colin Trevorrow deelt een dinosaurussenkaart van 'Jurassic World: Dominion'

Regisseur Colin Trevorrow deelt een dinosaurussenkaart van 'Jurassic World: Dominion'

Op de kaart is te zien naar welke gebieden de dinosaurussen zijn ontsnapt.

Regisseur Colin Trevorrow heeft voor de aankomende film Jurassic World: Dominion een nieuwe foto geplaatst waarop te zien is welke dinosaurussen zich waar in de Verenigde Staten bevinden. Deze foto is namelijk een kaart van de Verenigde Staten die laat zien welke gebieden de grootste aantallen dinosaurussen bevatte.

Jurassic World: Dominion is de zesde film uit de -franchise. De franchise begon in 1993 met Steven Spielbergs Jurassic Park.

Jurassic World trilogie
Jurassic World: Dominion wordt gebruikt als afsluiter van de Jurassic World-trilogie. Deze trilogie begon in 2015 met Jurassic World, waarbij de film de nieuwe personages Owen Grady (Chris Pratt) en Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) introduceerde.

Zowel Pratt als Howard keert terug als hoofdrolspelers van Jurassic World: Dominion, maar in dit afsluitende deel zullen ook Sam Neills Dr. Alan Grant, Laura Derns Dr. Ellie Sattler, en Jeff Goldblums Dr. Ian Malcolm te zien zijn. Deze drie acteurs waren met hun iconische personages te zien in de eerste Jurassic Park-film (en enkele vervolgen daarop).

Jurassic World: Dominion
Jurassic World: Dominion vindt vier jaar na de evenementen van Jurassic World: Fallen Kingdom plaats. In het vorige deel zijn enkele dinosaurussen bevrijd uit het Lockwood landgoed, terwijl andere weer vervoerd werden naar locaties over de hele wereld.

In dit nieuwe deel zullen we te zien krijgen hoe de mensheid heeft moeten accepteren dat mensen en dino's niet samen kunnen leven op de Aarde. Sommige dinosaurussen zullen niet een gevaar vormen, maar de grotere vleesetende dinosaurussen dreigen een ecologische ramp te veroorzaken.

Dinosauruswaarnemingen
Regisseur Colin Trevorrow heeft een recent een Jurassic World: Dominion kaart gedeeld met de naam 'Noord-Amerikaanse Dinosauruswaarnemingen'. De kaart laat zien op welke plekken zich (veel) dino's bevonden in de Verenigde Staten van Amerika.

De kaart toont een groter aantal dinosaurussen aan de westkust, met enkele in het midwesten en geen in het zuiden of langs de oostkust. Bekijk hieronder de kaart van de 'Noord-Amerikaanse Dinosaurusaarnemingen'.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair