De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Escape Room: Tournament of Champions (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Robitel | Cast: Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis, e.a.
Nadat Zoey en Ben de levensgevaarlijke escape rooms wisten te overleven, besluiten ze de schimmige organisatie achter deze spelen te confronteren. Ze belanden echter in een serie nieuwe puzzelkamers met een aantal onbekenden. Pas als ze ontdekken wat ze met elkaar gemeen hebben, zien ze een kans om te overleven.

#2 Sonic (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, e.a.
Sonic, een knalblauwe egel die supersnel kan rennen, moest zijn thuisplaneet ontvluchten en woont nu op aarde. Hij raakt bevriend met politieagent Tom. Wanneer Sonic per ongeluk het stroomnetwerk uit laat vallen, schakelt de overheid de knotsgekke Dr. Robotnik om hem te vangen. Samen met Tom probeert Sonic hem te stoppen.

#3 The Missing (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ron Howard | Cast: Tommy Lee Jones, Cate Blanchett, Evan Rachel Woods, e.a.
New Mexico, 1886. Samuel Jones keert na jaren terug naar zijn familie. Maggie, zijn dochter, is niet bepaald blij om hem te zien. Wanneer een bende de vijftienjarige dochter van Maggie ontvoert, moet ze noodgedwongen aanspraak maken op de spoorzoekvaardigheden van haar vader. Samen gaan ze achter de gevaarlijke daders aan.



#4 I See You (2019)
#5 The In Between (2022)
#6 The Contractor (2007)
#7 Furioza (2021)
#8 Choose or Die (2022)
#9 The Hurt Locker (2008)
#10 See for Me (2022)


NieuwsFilm

meest populair