Vette 'Thor: Love and Thunder'-fanart toont badass Thor

Vette 'Thor: Love and Thunder'-fanart toont badass Thor

Chris Hemsworth ziet er tof uit.

Chris Hemsworth heeft de echte Ravager-look, terwijl hij ook Stormbreaker vast heeft, in een stukje fanart op basis van Thor: Love and Thunder, die geΓ―nspireerd is op de jaren tachtig.

Thor: Love and Thunder draait over minder dan drie maanden in de bioscoop. Het is de eerste keer dat een Marvel-held zijn vierde solofilm krijgt.

Thor: Love and Thunder
De film Thor: Love and Thunder vertelt een heel persoonlijk verhaal voor Thor. Hij gaat op een reis van zelfontdekking, die volledig van de rails raakt als Gorr the God Butcher probeert alle goden in heel het universum uit te roeien.

De zoon van Odin zal deze bedreiging het hoofd moeten bieden, vergezeld door zijn vrienden Valkyrie en Korg. En dan is er natuurlijk Mighty Thor, een nieuwe heldin; zijn ex-vriendin Jane Foster die de herstelde hamer Mjolnir bij zich heeft. Maar voor dat verhaal verteld wordt, pikt Thor: Love and Thunder de draad op met de Guardians of the Galaxy.

Instagram artist @spdrmnkyxxxiii maakte was toffe fan art van Thor: Love and Thunder, waarop we Thor zien met de bekende bijl in handen:



NieuwsFilm

meest populair